HTML

durumdara

Friss topikok

  • Tiburc: Ez az egész olyan ismerős... (2012.09.16. 12:45) Tenyészfaj?
  • Intizar: A legendabeli gazda ugyan csak takarékossági okokból akarta leszoktatni lovát az evésről. De majdn... (2010.09.20. 20:12) Kevesebb többet hoz
  • G.Freeman: Marhaság. A fedezetlen pénzkibocsátás inflációt okoz-ahogyan a lanti képen látható, a pénz olyan ... (2010.02.27. 14:31) A hit, mint kollektív gazdasági megegyezés

Animalista Pista

2010.09.08. 20:56 durumdara

Osho - Férfiak könyve

Egy férfi érdeklődött egy írországi szállodánál, vajon megengedik-e, hogy kutyáját is magával vigye. A következő választ kapta.

Tisztelt Uram! Már harminc éve dolgozom a hotelszakmában. Még soha nem kellett rendőrséget hívnom hogy kidobjanak egy rendetlenül viselkedő kutyát az éjszaka folyamán vagy hajnalban. Kutya még nem próbált meg hamis csekket rám sózni. Kutya még soha nem égette ki a lepedőt a cigarettájával. Egy kutya bőröndjében soha nem találtam meg a szálloda törölközőjét. Szívesen látom a kutyáját.

Ui: Ha az eb jótáll Önért, maga is jöhet.

 

Nem a mi állatunk...nem a mi emberünk...
(Európa Kiadó: A birodalom visszavág)
 

Már nem ember, még nem állat
(Európa Kiadó: Mocskos idők)

Film: Tök állat

Rossz kutya!!!
(Dog Eats Chattanooga Cop's Police Car)

 

* * *

Szólj hozzá!

Címkék: állat ember osho

A bejegyzés trackback címe:

https://durumdara.blog.hu/api/trackback/id/tr472280589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása